Ancient Kallos

Λαμπρινή Σταύρου @labrini_stavrou Co-founder of @ancientkallos
Παλτό, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι ANCIENT KALLOS βρείτε το εδώ αξίζει να δείτε και αυτό , υπέροχα και αυτά τα κοσμήματα,
Clogs Ancient Greek Sandals βρείτε τα εδώ
Ancient ΚΑΛΛΟΣ: Το ελληνικό brand που ενσαρκώνει το παρελθόν και το αναδεικνύει με μια σύγχρονη ομορφιά

Όταν η έμπνευση είναι στραμμένη στο παρελθόν αλλά με σκοπό το μέλλον

By Xristina Askaridou

31 Ιανουαρίου 2022

            Όταν ακούμε όλοι μας τη λέξη Κάλλος σίγουρα το μυαλό μας πηγαίνει στην αρχαία Ελλάδα, μιας και οι αρχαίοι έδιναν μεγάλη και ουσιαστική αξία στην ομορφιά, όχι μόνο την εξωτερική αλλά και στην ομορφιά με την έννοια της καλαισθησίας και της αρμονίας. Αυτή την ομορφιά- το Κάλλος- αντιπροσωπεύει και το brand Ancient ΚΑΛΛΟΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

            Το 2014, όταν ιδρύθηκε η εταιρία από τις αδερφές Λαμπρινή και Στέλλα Σταύρου, σκοπός ήταν το brand να αντιπροσωπεύσει το καθαρά ελληνικό ενδυματολογικό DNA, το εκτυφλωτικό λευκό χρώμα της ελληνικής γης και το μαγευτικό καταγάλανο των ελληνικών θαλασσών. Και τα κατάφεραν περίφημα! Το Ancient ΚΑΛΛΟΣ αποτελεί κομμάτι των εξαιρετικών Ελλήνων σχεδιαστών της γενιάς μας που επιβεβαιώνουν το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει η χώρα μας.

            Το brand έχει χαρακτήρα αποκλειστικά resort wear που ταιριάζει απόλυτα με τα ατελείωτα καλοκαίρια του τόπου μας και όλες οι κολεξιόν κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Οι δημιουργίες των collection είναι κυρίως από φυσικά υφάσματα, όπως βαμβάκι και μετάξι που παίρνουν το χαρακτήρα αέρινων καφτανιών, τσάντες θαλάσσης, φορέματα για την παραλία, παρεό και πετσέτες θαλάσσης.  Μάλιστα, το beach wear που μας προτείνει η εταιρία σίγουρα μπορεί να φορεθεί και για ένα χαλαρό ποτό δίπλα στη θάλασσα φορώντας απλά ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια και μερικά τολμηρά αξεσουάρ. Ειδικά την περίοδο των διακοπών θέλουμε να είμαστε άνετες αλλά και στιλάτες και το Ancient ΚΑΛΛΟΣ μας προσφέρει αυτό ακριβώς.

Όμως η έμπνευση δεν περιορίζεται μόνο σε beach wear αλλά μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους θα σας κάνει να δείτε και ολόσωμες φόρμες, φορέματα με παραδοσιακά κεντήματα όπως το Bouboulina dress που παραπέμπει στην θρυλική γυναικεία μορφή της Ελληνικής Επανάστασης αλλά και πουκάμισα με μανίκια που παραπέμπουν στην ευζωνική ενδυμασία.

           

Για να ολοκληρώσετε το στυλ σας μη διστάσετε επίσης να δείτε τις τσάντες και τα κοσμήματα που προτείνει το brand και θα γίνετε μάρτυρες για ακόμα μια φορά της παραδοσιακής εικόνας που προτείνεται. Τσάντες με κεντήματα και κρόσσια που μας παραπέμπουν σε παραδοσιακές φορεσιές της Ηπείρου και όχι μόνο καθώς και κοσμήματα που το καθένα ενσαρκώνει και ένα κομμάτι Ελλάδας, είτε με φλουριά είτε κολιέ με καράβι επάνω, μιας και από την αρχαιότητα το κομμάτι της θάλασσας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ύπαρξή μας.

            Εμείς σας προτείνουμε να μην διστάσετε να φορέσετε “λίγη Ελλάδα” επάνω σας με το brand Ancient ΚΑΛΛΟΣ και είμαστε σίγουροι ότι θα αναδειχθεί η πιο sophisticated πλευρά του εαυτού σας.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους Ancient ΚΑΛΛΟΣ ή την σελίδα τους στο Instagram ancientkallos.

Published by Theodora

A book is a gift you can open again and again

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: