ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ…

(Από την Κατερίνα Μουξιού)

Πολλές φορές η μόδα με τις γρήγορες εναλλαγές της  μαζί με κάποιες ακρότητες που την συνοδεύουν μπορεί να μας μπερδέψουν και να μας δυσκολέψουν στο να διαμορφώσουμε το δικό μας στυλ. Αυτό που όμως σίγουρα δεν θα μας προδώσει, μπερδέψει ή εκθέσει είναι κάποια κλασσικά κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας  τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με κάποιο αξεσουάρ και να έχουμε ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα . Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν ας επενδύσουμε στην απλότητα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτούμε ιδιαίτερα και ας τολμήσουμε την κομψότητα.

         Δεν θα χρειαστούμε πολλά, αν έχουμε 2-3 πουκάμισα, τζιν παντελόνια, μια ολόσωμη φόρμα, ένα κλασσικό και ένα cropped παντελόνι, ένα-δυο υφασμάτινα σόρτς, μια μαρινιέρα, ένα-δύο καλοκαιρινά σακάκια, ένα λευκό και ένα μαύρο φόρεμα και διάφορα αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια , βραχιόλια, καπέλα, μαντίλια είμαστε σχεδόν καλυμμένες, καλοντυμένες και στιλάτες όλο το καλοκαίρι. Eίτε στην  πόλη, είτε σε κάποιο νησί , είτε σε κοντινές αποδράσεις το σαββατοκύριακο μπορούμε να δείχνουμε και να νιώθουμε σαν πραγματικές σταρ ακολουθώντας απλές γραμμές και αποφεύγοντας τις υπερβολές.

        Η μόδα ανακυκλώνεται συνεχώς και σε κάθε σεζόν υπάρχουν επιρροές από τις περισσότερες δεκαετίες του 20ου αιώνα . Σ αυτές ανέτρεξα σαν πηγή έμπνευσης και σας τις παραθέτω. Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες ήδη τις γνωρίζετε τις παρακάτω στιλάτες Κυρίες, ας τις δούμε λοιπόν ξανά, ας θυμηθούμε, ας εμπνευστούμε.

Published by Theodora

A book is a gift you can open again and again

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: