Γνωρίστε την νέα μας αρθρογράφο, Κατερίνα Μουξιού

Tο http://www.streetstyle.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί την Κατερίνα Μουξιού (@katerinamouxiou) στις online σελίδες του. Ζητήσαμε από την ίδια να μας γράψει δυο λόγια για την ίδια και να μοιραστεί μερικές αγαπημένες της fashion εικόνες από το διαδίκτυο.

Η γιαγιά μου και η μητέρα μου ήταν εξαιρετικές μοδίστρες . Μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι όπου καθημερινά έμπαιναν γυναίκες που είχαν άποψη για το τι θέλουν να φορέσουν, είχαν λόγο στην δημιουργία του ρούχου που επέλεγαν και αποκτούσαν ρούχα που θα είχαν διάρκεια στον χρόνο.

@dionlee

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, οι ρυθμοί στις εναλλαγές της μόδας είναι πολύ γρήγοροι, παράγουμε και καταναλώνουμε περισσότερα απ όσα χρειαζόμαστε, τα ρούχα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης, σπαταλάμε αλόγιστα τις πηγές πρώτων υλών , αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

@givenchyofficial

Αγαπώ τα ρούχα και την μόδα και επιθυμώ να επιστρέψω σε μια καθημερινότητα που θα μπορώ να τα απολαύσω ξανά, αλλά σε μια νέα διαφορετική καθημερινότητα με περισσότερη απλότητα όπου θα έχω πραγματικά λόγο και άποψη για το τι φοράω , όπου θα αποκτώ λιγότερα αλλά θα είναι πιο σημαντικά.

@altuzarra

Ψάχνω να βρω πηγές έμπνευσης και το διαδίκτυο είναι ένα από τα μέσα που εξυπηρετούν σ’ αυτόν τον σκοπό. Μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις και εικόνες με την ελπίδα ότι θα εμπιστευτούμε μαζί.

Κατερίνα Μουξιού

@phoebesceline
@alexandermcqueen

Published by Theodora

A book is a gift you can open again and again

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: